Tapaaminen

Tapaaminen käynnistyy aina keskustelulla tulevasta SM-sessiosta. Käyn täyttämääsi lomaketta kanssasi läpi ja haastattelen sinua ehkä hieman tarkemmin.

Ennen session aloittamista otan maksun sovitusta ajasta — varaathan tasarahan mukaan! Ohjaan sinut tämän jälkeen odottamaan hetkeksi, kun teen tarvittavat valmistelut. Samalla voit itse valmistautua henkisesti.

Kun dominasessio käynnistyy, voit heittäytyä vietäväkseni tavalla, joka on sinulle omin. Sinun ei ole esimerkiksi pakko puhua, ellet halua tai ellen erikseen jotain kysy.

Sinulla on sessiossa kuitenkin yksi velvollisuus: ilmaise selvästi, jos jokin menee yli tai tuntuu väärällä tavalla pahalta. Oli kyse sitten fyysisen, psyykkisen tai emotionaalisen sietokyvyn ylittymisestä, kerro heti, jos niin käy. Jos sovittuun leikkiin kuuluu näennäinen vastustelu, sinulla on turvasana ”Punainen” käytössäsi. Muulloin pätee esimerkiksi yksinkertainen ”ei”. Turvaeleen annan, jos olet suukapuloituna.

Session jälkeen voit peseytyä. Tarjolla on juotavaa ja juttelen mielelläni sinun fiilareistasi. On kuitenkin aika yleistä, että heti kinkyn session jälkeen mieli käy tyhjänä, ja vasta päivän parin kuluttua ajatukset alkavat virrata. Niitä saa mielellään jakaa myöhemminkin sähköpostilla.

Alkukeskusteluun ja session jälkeiseen peseytymiseen ja jutteluun menevä aika EI ole pois sessioajasta. Siksi sinun kannattaa varata tapaamiseen enemmän aikaa kuin toivomasi sessiopituus on.