Sessioiden sisältö

Kinkyt leikit ovat loputtoman kiehtova tapa vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa. Sessioni muotoutuvatkin aina fiiliksen ja tilanteen mukaan.

Koska en laadi etukäteen käsikirjoituksia, on mahdotonta kertoa, mitä milloinkin tulen tekemään. Alta voit kuitenkin lukea joitain yksittäisiä esimerkkejä, jotka ehkä kutkuttavat mielikuvitustasi.

Sessioissani voi olla muun muassa:

Palvontaa ja jalkafetissejä
Palvontaa ja hemmottelua rakastan erityisesti. Luontainen mukavuudenhaluni tuplaa nautintoni. Jalkojeni jumaloimisesta on hyvä aloittaa. Ehkä annan sinun tehdä minulle perusteellisen jalkapesun. Ansaitsetko maistiaisen pesuvettä? Varpaani kaipaavat kenties vielä erikoispuhdistuksen – sinun kielelläsi. Minusta on ihanaa työntää jalkateräni niin pitkälle avonaiseen suuhusi kuin mahdollista. Loppusilaukseksi hierot ja rasvaat jalkani.

Pehmeää sensuaalisuutta
Session ei tarvitse sisältää fyysistä kipua ja henkistä tuskaa. Voin johdattaa sinut ymmärtäväisesti erilaisten kiihottavien tuntemusten maailmaa. Ehkä sidon silmäsi ja saat keskittyä vain tuntemuksiin: Viileä ja lämmin herkistää aistisi ja tunnet pehmeän kosketuksen kehollasi…

Naisellista tyyliä
Pukeudun aina tyylillä ja maulla, oli vaatteitteni materiaali mikä vain. Näet minut naisellisissa ja seksikkäissä mekoissa, korsetissa, kiiltävissä PVC-vaatteissa… Pitkät ohuet sukat verhoilevat kauniita sääriäni ja täydellisiä jalkojani ja varpaitani. Jaloissani on korkeakorkoiset sandaalit tai saappaat…

Pissaa
Annan kultaisen suihkuni tulla päällesi ja kasvoillesi. Juot nektarini ahnaasti ja toivot että taas pian pääsisit maistamaan sen makeutta.

Sitomista
Sitoen varmistan että pysyt paikallasi – rimpuilemaan pääset sen verran kuin katson tarkoituksen mukaiseksi. Solmin ympärillesi orjalle sopivan asun köysistä. Rakastan tehdä paketteja köysin!

Julkisia paikkoja
Julkisilla paikoilla seuraat minua kuin koira. Sisälläsi on anustappi, kiristävät köydet vaatteitten alla tai kaulapanta kaulassasi. Sinua kenties nolottaa – mutta muut eivät tiedä tukalasta tilanteestasi, ellet näytä sitä itse. Shopatessani sinä kannat ostokseni – ja maksat ne.

Sadismia
Ruoska istuu käteeni: Minusta on ihanaa etsiä pakaroistasi esiin hento rusotus tai purppurainen pakotus. Steriileilla, kertakäyttöisillä neuloilla kidutan nännejäsi, kyrpääsi… Nipistimin ahdistan pallejasi.

Henkistä alistamista
Ilonani on varsinkin hyväksikäyttäminen. Voin uppoutua täysin narsistiseen maailmaan, jossa sinä toteutat oikkuni odottamatta kiitoksen sanaa. Sinusta tulee omaisuuttani, jonka nimeän uudelleen.

Roolileikkejä
Opettajattarena voin näyttää kouriin tuntuvasti, miten auktoriteettiä opitaan kunnioittamaan; Lääkärinä tai sisar hento valkoisena voin viedä sinut tutkimusten maailmaan, jossa kipu ei jää tuntemattomaksi; Kuningattarena vaadin sinulta ehdotonta alistuneisuutta ja välitöntä tottelemista… Huumorin silti pilkahdellessa silmäkulmassani.

Koulutusta
Jos katson tarpeen mukaiseksi, koko sessio saattaa koostua intensiivisestä koulutusrupeamasta: muotoilen sinusta elävän huonekalun, jonka tehtävä on pysyä liikkumatta paikoillaan. Tai kenties opit kulkemaan talutushihnassa kuin koira, totellen jokaista käskyäni.

Tallomista ja kenkien nuolettamista
Pidän sinua kynnysmattonani; kävelen päältäsi kengissä ja paljain jaloin. Toimit kenkärallinani ja puhdistat kielelläsi kenkieni pohjat.

Anaalileikkejä
Olet puhdistanut suolesi etukäteen. Aloitan työntämällä peppureikääsi pienen anaalitapin ja myöhemmin vaihdan sen isompaan. Lopulta nussin sinua perseeseen strap-on-dildollani.

Kasvoilla istumista eli facesittingiä
Istun naamallesi hame tai pikkupöksyt päällä, niin että hengityksesi juuri ja juuri kulkee. Tunnet naisellisen tuoksuni niin lähellä…

Hypnoottista rentoutusta
Pelottaako sessiointi sinua? Anna hypnoottisen ääneni rauhoittaa sinut ensin alkurentoutuksen muodossa, niin sinun on helpompi antautua vietäväkseni sessiossa. Huomioi, että rentoutus EI ole aivopesua! Räätälöin rentoutuksen tarpeittesi mukaan.