Dominan työskentelyperiaatteet

Teen kaikki SM-sessiot, roolileikit ja fetissifantasiat noudattaen ohjenuoraa ”turvallisesti, täysijärkisesti, yhteisymmärryksessä ja luottamuksella”. Samaa odotan sinulta – muista tutustua sivuun Ohjeet asiakkaalle.

1) Turvallisuus
Huolehdin turvallisuudestasi niin pitkälle kuin voin ja minimoin mahdolliset riskit. En tee asioita, joita en osaa; en käytä välineitä, joita en osaa käyttää.

2) Puhtaus
Pidän huolta käyttämieni välineitten kunnosta ja hygieniasta sekä tilojen puhtaudesta. Dildot, suukapulat yms on aina suojattu ja puhdistettu asianmukaisesti.

3) Sinun rajasi
Selvitän rajasi, toiveesi ja terveydelliset rajoitteet yms. ennen sessiota tai roolileikkiä. Kunnioitan ehdottomia rajojasi.

4) Luottamuksellisuus
Sessiotapahtumat, sinun henkilöllisyytesi ja muu mahdollinen henkilökohtainen tieto, jota minulle kerrot, pysyy kahdenkeskisenä. Et kohtaa leikkimme aikana ulkopuolisia henkilöitä ilman sopimusta. Pidän kiinni tehdyistä sopimuksista omalta osaltani.

5) Päihteettömyys
En sessioi päihteiden vaikutuksen alaisena, etkä tapaa minua vanhalta viinalta haisevana.

6) Turvasana tai -ele
Käytössäsi on turvasana ja -ele, jolla voit lopettaa tai keskeyttää session, jos se menee rajojesi yli. Sinun vastuullasi on käyttää niitä tarpeen vaatiessa.

7) Esteellisyydestä ilmoittaminen
Jos minulle tulee jokin yllättävä este/viiväste sovittuun sessioon (äärimmäisen harvinaista), ilmoitan siitä sinulle välittömästi lähettämällä puhelinnumeroosi tyhjän tekstiviestin. Soita minulle silloin heti kun se on mahdollista. En käytä numeroasi mihinkään muuhun tarkoitukseen, enkä säilö sitä muutenkaan session jälkeen ilman sinun lupaasi.