Usein kysyttyjä kysymyksiä

Milloin olet Tampereella/Helsingissä/paikkakunnalla X?
Tapaat minut nykyään vain Tampereella. En keikkaile tällä hetkellä muilla paikkakunnilla, enkä tee hotelli- tai kotikäyntejä.

Missä toimit?
Tapaat minut Tampereen keskustan liepeillä sijaitsevalla SM-studiolla. Lisää tietoa studiosta täältä.

Miten pääsen sessioosi?
Laita sähköpostia tai soita numero näkyen, niin sovitaan aika. Tekstareihin en vastaa.

Ennen sessioaikaa sinun kannattaa täyttää kyselylomakkeeni ohjeiden mukaan täällä. Lähetä huolellisesti täytetty tiedosto minulle sähköpostin liitetiedostona. Lomakkeen avulla pystyn hyvissä ajoin perehtymään mieltymyksiisi ja rajoihisi. Näin myös yhteinen sessiomme onnistuu paremmin.

Lomake on niin vaivalloinen/monimutkainen täyttää…
Onnistunut sessio vaatii molempien osapuolien satsausta. Esitietojen antaminen on sinun tärkeä osuutesi yhteiseen leikkiin. Ajattele lomakkeen täyttöä vaikkapa etätehtävänä, jonka annan.

Oho, en pääsekään/päässytkään paikalle sovitusti…
Ilmoita esteestä tai viivästeestä minulle välittömästi soitolla tekstiviestillä numerooni 044-5581258. Oharit tekemällä päädyt mustalle listalle, jolta on hankala päästä pois. Mustalistalaiset eivät saa varattua aikoja uudelleen.

Kuinka pitkiä sessiot ovat?
Aikoja on tarjolla noin puolen tunnin pintaraapaisuista suunnilleen kolmetuntisiin koulutuksiin. Voit valita haluamasi pituisen ajan puolen tunnin tarkkuudella.

Teetkö yön yli sessioita?
Ne onnistuvat toisinaan.

Tarjoatko seksiä?
Nussin sinua mielelläni perseeseen dildolla tai strap-onilla. En kuitenkaan tarjoile suuseksiä missään muodossa, etkä voi räplätä jalkoväliäni millään kehosi osalla tai välineellä.

Tarkoittaako esim. reilun tunnin sessio sitä, että alkuhaastattelu yms. on pois sessioajasta?
Ei missään tapauksessa! Maksat vain sessioimisesta – kaikki muu, haastattelut, jälkijuttelut jne. käydään tuon ajan ulkopuolella.

Mitä sessiot maksavat? 
Hinnat menevät ajan mukaan:
Noin 0,5h/30min 150€
Noin 1,2h/70min 250€
Noin 1,7h/100min 350€
Noin 2,2h/130min 450€
Session kesto on +/- 5-10min.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. Sessiohinta sisältää kaikki peruskäsittelyt, mukaan lukien kultaiset suihkut. Vain session valokuvaamisesta ja hypnoottisesta rentoutuksesta (pidentää aikaa noin 30-45min) on lisämaksu.

Teetkö sessioita julkisilla paikoilla tai ulkona?
Kyllä, kunhan se ei aiheuta häiriötä ulkopuolisille. En esim. piiskaa paljaita pakaroitasi punaisiksi Tampereen Keskustorilla, mutta keskellä metsää se voi onnistua. Voin viedä sinut esim. kävelylle niin, että kaulassasi on kaulapanta ja talutushihna. Kaupoissa ja ravintoloissa voin juoksuttaa sinua, maksattaa sinulla laskut ja käyttäytyä sinua kohtaan ylimielisesti. En kuitenkaan huuda sinulle niin, että se herättää kohtuuttomasti ulkopuolisten huomion. Sellainen käytös ei ole arvolleni sopivaa.

Minua kiinnostaa kahden dominan sessio. Onko se mahdollista?
Periaatteessa kyllä, käytännössä harvakseltaan. Jos olet kiinnostunut kahden dominan sessiosta, kerro asiasta, niin katsotaan onnistuuko.

Otatko vastaan muita kuin miehiä?
Otan vastaan asiallisesti käyttäytyviä ihmisiä sukupuolesta riippumatta. Huomaa kuitenkin, että ammatillinen taitoni riittää vain miestyypillisten genitaalien käsittelyyn.

Olemme pariskunta, jossa toinen alistaa ja toinen on subi / jossa molemmat alistuvat. Otatko pariskuntia vastaan?
En valitettavasti ota pariskuntia vastaan.

Haluaisin imeä sessiossamme homomiehen kyrpää, voitko järjestää sellaisen?
En valitettavasti voi järjestää sitä.

Onko sessio mahdollinen järjestetyn yleisön edessä?
Periaatteessa kyllä, käytännössä harvoin. Tällaisesta erikoisjärjestelystä veloitan lisämaksun.

Mese-osoite? Web-kameraa?
En valitettavasti esiinny webcamissa. Maksua vastaan voin dominoida chatissa tai antaa keskusteluapua.

Haluaisin sähköpostikoulutukseesi.
Minulla ei valitettavasti ole resursseja kouluttaa sähköpostitse, mutta chatissa alistus onnistuu.

Teetkö polttarikeikkoja?
En. Tavanomainen sessio ei tule kyseeseen, koska polttarisankari on harvoin aidosti kinky-henkinen – ja vaikka hän olisi, eivät ystävät voi määritellä hänen rajojaan. Show-sessioita en ole kiinnostunut tekemään.