Alistamisen kevyttä filosofiaa

Vallalla on sanoa, että alistuja päättää viime kädessä, mitä sessiossa tehdään. Itse vaihdan mieluummin näkökulmaa: alistuja asettaa toiminnalle rajat – mutta Domina päättää niiden rajojen puitteissa, mitä tapahtuu.

Session toteutuksessa pyrin löytämään aina molempia osapuolia parhaiten tyydyttävän tien. Huomioin tietysti asiakkaan esittämät toiveet ja fantasiat, jos ne ovat minulle mieluisia – jos eivät, suosittelen toista dominaa. Asiakkaan antamia rajoja kunnioitan aina, mutta en ylitä myöskään omia rajojani tai tee itselleni vastenmielisiä asioita.

Puhtaasti asiakaspalveluun perustuvista sessioista en nauti. En viihdy marionettidominana, jota asiakas ohjailee sessiossa. Mielestäni kyseessä silloin ei edes ole dominasessio.

Tyylini ja tapani ei tietenkään voi miellyttää jokaista. On mahdotonta olla jokaisen alistujan ja masokistin fantasioiden mittatilaustäyttymys. Oma tilauksensa löytyy aina palvelulähtöisemmälle domina-sessiolle.

Pikadominointi

Nykyään monissa erotiikkapaikoissa tarjotaan palvelua domina-sessioiden nimellä. Tällainen ”pikadominointi” antaa monelle pettävän kevyen käsityksen BDSM:n maailmasta. Mielestäni yhtälö muotoa:

asiakas astuu ovesta sisään
+ täyttää nopean rasti ruutuun -lomakkeen tms.
= asiakas saa täysipainoisen eroottisen kokemuksen vallanvaihdosta, kivusta, kurista…

ei ole mahdollinen.

Se on nykypäivälle ominaisen kerskakulutus- ja pikaruokakulttuurin leviämistä erotiikan, seksuaalisuuden ja sen monimutkaisten ja herkkien rakenteiden alueille. Pikadominoinnin voikin rinnastaa nykypäivän pikaruokakulttuuriin. Toiset pettyvät makuun karvaasti – toiset ovat tyytyväisiä saatuaan sopivan säväyttävän kokemuksen siistiin paperiin käärittynä.

Ei tietenkään ole väärin metsästää yksittäisiä extreme-kokemuksia tai tyydyttää näitä tarpeita. Yleinen kehitys pinnallisempaan suuntaan ei kuitenkaan palvele koskaan asiakkaan etua.

Minulle BDSM-sessio on prosessi, joka ulottuu itse livetapaamista pidemmälle; tapaamisen valmistelusta sen jälkipuintiin. Panostan jokaiseen sessioon ja siksi minua kiinnostavat asiakkaan ajatukset niin yhteisestä sessiostamme kuin BDSM:stäkin.