Ennen sessiota

Pidä itsestäsi huolta normaaliin tapaan ennen dominasessiota. Kolmen ruokalajin päivällinen ei välttämättä ole hyvä idea juuri ennen kuin tulet paikalle, mutta sama pätee pitkään paastoonkin.

Tule paikalle suihkunpuhtaana, jos mahdollista. Tarpeen tullen vastaanottotiloissani on suihkumahdollisuus myös ennen sessiota.

Tule paikalle täsmällisesti sovittuna aikana. Jos sinulle kuitenkin tulee yllättävä viiväste tai este, ilmoita siitä heti puhelimitse. Jos jätät tulematta paikalle, etkä ilmoita siitä, en varaa sinulle uusia aikoja ilman korvausta.

Jos toiveissasi on anaalikäsittelyitä, on meille molemmille mukavampaa, että suolesi on tyhjä. Voit halutessasi tehdä kotona suolihuuhtelun, jos suoli ei toimi päivittäin.

Muista, että BDSM-leikeissä on aina olemassa riskejä kaikista turvatoimista huolimatta. Sinulla on velvollisuus minimoida niitä riskejä omalta osaltasi, joten unohda päihteet ennen sessiota. Vaikka kalja voi rentouttaa, arvostelukykysi heikkenee päihtyneenä ja samalla kipukynnys nousee. Siitä aiheutuu meille molemmille harmia.

Ole ystävällinen äläkä tuo minulle kukkia, suklaata tai alkoholia. Katso sen sijaan lahjalistani, jos etsit sopivaa tuliaista.