Ennen ajanvarausta

Suosittelen täyttämään kyselylomakkeeni jo ennen ajanvarausta. Toimitan sen sinulle sähköpostitse pyydettäessä. Palauta täytetty tiedosto minulle sähköpostin liitetiedostona.

Lomakkeen avulla on helppo keskustella tulevasta dominasessiosta tarkemmin, jos tarve vaatii. Sen avulla pystyn myös perehtymään toiveisiisi hyvissä ajoin.

Ole mieltymyksistäsi ja rajoistasi rehellinen. Älä turhaan kerro esimerkiksi pitäväsi jaloista, jos et niistä oikeasti innostu. Pelkästä miellyttämisen halusta annetut vastaukset eivät kiinnosta minua.

Kyselyn täyttämiseen kannattaa varata aikaa, jotta sen voi tehdä huolella. Mitä perusteellisemman esityön teet, sitä paremmin SM-sessio voi onnistua. Sinun panoksesi yhteiseen leikkiin on korvaamattoman tärkeä! On parempi kertoa toiveistaan ja tarpeistaan liikaa kuin liian vähän.

Älä unohda kertoa yleisestä terveydentilastasi. Minun on tiedettävä jos on jotain erityistä huomioonotettavaa, oli kyseessä sitten fyysinen vaiva, krooninen sairaus tai vaikkapa fobia tai trauma.