Kokemuksia sessiosta

Saan usein meiliä session jälkeen. Tälle sivulle on koottu muutamia otteita palautteista, joiden julkaisemiseen olen saanut luvan vuosien varrella.

Ihan huippu olet kyllä ja vaikutuin todella miten teet työsi. Tuli hyvin sellainen pidetty tai huolehdittu, luottavainen olo kaikesta kommunikaatiostasi, vaikka tilanne on se, että tuntematon sitoo ja pitää vaan luottaa, että kaikki menee hyvin.

K.A. 7/21

Olin vuosia pohtinut kokeilemista. Toiveeni olivat sen verran rauhallisia, etten ollut edes varma osuvatko dominan rooliin. Olin yllättynyt, kuinka turvallinen ja lämmin kokemus tämä oli ekakertalaisellekin. Löysin lisäksi itsestäni jotain ihan uutta. Yksi elämäni mieleenpainuvimmista kokemuksista. Tulen toisenkin kerran.

8/20

Mietin tässä tänä aamuna sellaista, että luonasi sessiossa tulee lyötyä monta kärpästä yhdellä iskulla. Kyse ei ole pelkästään fantasioiden toteuttamisesta. Fantasioiden todeksi tekeminen on kyllä se tärkein syy siihen miksi tulen sessioon. Olen haaveillut varmaan kymmeniä vuosia siitä, että minua nöyryytetään, alistetaan ja lyödään, ja nyt saan sinun avulla toteutettua näitä fantasioita. On ikään kuin pato olisi murtunut. Toinen melkein yhtä tärkeä syy on se, että minut hyväksytään. Sinä hyväksyt sekä nämä mielihaluni että vähän poikkeavan vartaloni ja taustani. 

KL 3/20

If I thought my first season with you was mind blowing, last Sunday totally surpassed that! I loved the fact the session was not just a re-run of the previous week and you had clearly taken our interaction from then to give you some new thoughts on what to do this time by introducing new elements and pushing my boundaries while still hitting all my own fetishes. 

I have to say I was a little sad when I left Helsinki on Wednesday evening thinking I may never come back to Finland, but I do feel that I have left a little bit of my soul in Tampere for you to own forever. 

JU 10/19

I would just like to thank you for an amazing time yesterday. I am so happy that I was allowed the opportunity to submit to you while I was in Finland. I felt your style of Domination fitted perfectly to my needs as a submissive.

Thinking about it again today, I can honestly say that even with my limited experience, yesterday was the most rewarding session I have had yet with a mistress. I do hope I was a good sub and that you also got some enjoyment out of our time together.  

I love the way you use eye contact, it was amazing. I felt I was not worthy of looking you in the eye and tried to avert my eyes many times but was immediately brought back in, just to lose myself in a gaze that demands respect but gives just enough compassion to ease any anxiety. Though not enough to remove any nervousness. You spoke softly but with such authority that I felt I would do almost anything you asked.

I had asked you to push my boundaries and though we had just met for the first time, I felt you understood and knew instinctively what they were and how far to go.

JU 9/19

Ensinnäkin täytyy sanoa, että sä olet upea nainen ja miellyttävä persoona, jonka kanssa ns epätavallisistakin mielihaluista puhuminen tuntuu normaalilta. Itse sessiossa osaat ottaa tilanteen haltuun ja tykkäsin etenkin sinun viekoittelevasta tyylistä. Jäi sellainen kuva, että olet luonteva ”esiintyjä” kulloisenkin roolisi kanssa. Sessioaika nyt tuntuu varmaan aina liian lyhyeltä. Olet selkeästi ammattilainen, ja otit hienosti mielihaluni huomioon. 

Etenkin tykkäsin intensiivisestä katsekontaktista samalla kun panit minua straponilla, se sai minut lähes hypnoottiseen transsiin. :) 

M.B. 6/19

Kiitos viime kerrasta. Oli varmasti yksi parhaista sessioista, missä 
olen ollut. Roolileikkien suhteen meillä synkkaa hyvin. Osaat hyvin 
vetää roolisi, jota itse yritän parhaani mukaan höystää. Missään 
vaiheessa ei tullut teennäinen tunne. Tällaista juuri halusinkin.

H.T. 4/19

Kiitos vielä eilisestä, ihan mahtava ja ennen kaikkea piristävä elämys. 
Vastaan tuli useampikin kokonaan ennen kokematon juttu ja saatoimpa siinä samalla huomata pitäväni uusista asioistakin :D
Oli ihastuttava huomata kuinka pystyit olemaan positiivinen ja iloinen olit koko ajan ja kyllä se tarttui väistämättä vastapuoleenkin, hyvä niin. 
Eiköhän tämän voimalla taas jaksa mennä eteen päin.

L.S. 3/19

Pääsit kyllä hienosti ”pääni sisään”, kuinka kukaan voikaan hymyssä suin pitää ketään noin hallussaan!!

A.O. 3/19

Kiitos vielä eilisestä sessiosta. Oli todella virkistävää, jollain tapaa se virkisti mieltä ja kehoa paljon enemmän kuin ennen sessiota edes osasin kuvitella. Tunnelma oli jotenkin todella miellyttävä vaikka kyseessä oli kurittamista, joka periaatteessa pitäisi olla epämiellyttävää……erittäin jännä. Olit tiukka mutta lämmin ja jollain tapaa inhimillinen.
Käsittely olisi voinut olla  mun puolesta rankempikin mutta oli antoisa myös näinkin.
Orja Jay 11/18

Sessiolle tullessa en ollut edes varma tulenko tykkäämään koko käsittelystä, mutta viiden minuutin kuluttua en osannut miettiä muuta, kuin mitä seuraavaksi olet miettinyt pääni menoksi ja kuinka paljon siitä nauttisin. Aluksi ajattelin, että miten näin pienessä tilassa onnistuu dominointi ja tunnelman luominen, mutta aika pian häipyivät nämä epäilykset mielestä. Mietin myös, että voiko noin mukavan nainen omistaa ”tarvittavat” ominaisuudet dominointiin, mutta ei tullut session aikana mieleenkään pistää millään tavalla hanttiin tai epäillä kykyjäsi. Ajantaju katosi aivan kokonaan hetki session alkamisesta. En osannut keskittyä mihinkään muuhun kuin äänesi kuunteluun, ja käskyihin keskittymiseen. Yllättävintä oli minulle täydellinen muodonmuutoksesi, maailman mukavimmasta naisesta Dominaksi joka laittaa orjan tekemään minkä haluaa tehtävän.

Vielä kerran isot kiitokset, ajattelin ensin mennä jollekin toiselle Dominalla seuraavalla kerralla, mutten kyllä näe siihen tarvetta tämän jälkeen.

M.N. 8/18

Kiitän vielä eilisestä sessiosta – se oli aivan mahtava. Muistan jonkun joskus todenneen, että rahaa kannattaa käytää tavaran hankkimisen sijaan kokemuksien hankkimiseen. Muistot niistä kestävät koko elämän. Minun on vaikea keksiä miten eilen olisin voinut parempia kokemuksia saada. Kaikki mitä teit session aikana oli aivan erinomaista, […].

Olemuksesi, puheesi ja rauhallinen tapasi vetää sessio antoi eräänlaisen turvallisuuden tunteen vaikka sessio oli ajoittain haastava. En ole aikaisemmin kokenut vastaavaa.

M.S. 7/17

Minua hämmästytti, että kymmenien (!) vuosien kerrosten läpi tunsin selvästi saaneeni lämpöä ja hyväksytyksi tulemisen tunnetta ikään kuin juuri sinne perusturvallisuuden tasolle. […] Koen saaneeni enemmän kuin osasin odottaa.

K.K. 8/16

Kiitos vielä eilisestä. Nyt kun yön yli sulatellu tapahtumaa, niin olen todella tyytyväinen.

Te olette aivan loistava hypnotisoimaan äänellänne ja puheella. Kun en saanut edes kunnolla sanaa suusta session aikana :). Oli todella noloa olla pantavana ja vessana.  Ihana oli myös saada antaa pitkästä aikaa jalkahoitoa.

Tahdoin vielä kiittää Teitä. Toivottavasti näemme taas pian.

Terveisin J-P

Kiitos hyvästä sessiosta. Alkuun arvelutti voiko niin hoikka ja siro domina viedä sessiossa kuinka hyvin mutta kun päätyi lattialle selälleen ja sai katsella täydellistä naisvartaloa valoa vasten  niin tunsi että on löytänyt hyvän ammattilaisen. Jatkossa ehkä täytyy harkita vielä kovempia otteita. Dominoissa hyvä panostaa laatuun, kokematon toimija voi aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa.
Jani

Olitpa aivan loistava leikkikumppani! Olit kuten pitikin, tulit liki, katsoit silmiin, puhetta aikomuksistasi riitti, ei tullut kuolleita hetkiä ja mikä kaikkein parasta, olit uskottava, tunnuit ihan oikeasti nauttivan piinaamisesta. Suorastaan ilakoit pakaroitani piiskatessasi ja miksei myös palleja nipistäessä. Tuntui hyvältä, kun sanoit pitäväsi palleistani. Nämä kilisevät painot, olikos se ”tanssivissa palleissa” oli aivan huikea esitys. Raskaat niin, että tuntui, mutta ei liikaa.

Enska

Hei,

palautteen aika sessiosta. Yhdellä sanalla sanoen: upeeta! Toit esiin ne kaikki jutut, joita olin toivonut. Alun muodonmuutos oli makeeta. Asusteiden laitto tuntui hyvin eroottiselta, samoin meikkaaminen. Loihdit kivan suttuisen lookin ja näytin tosiaan hieman venakolta, kuten totesitkin. Oli kiva olla köysissä sinun viedessä ja loihtiessa luntun esiin. Kiitos tämän toiveen toteutuksesta!
Session monilotteisuus toi jälleen esiin taitosi. Uskon jo hyvin pitkälti niin, että seuraavilla kerroilla sinä voinet määritellä jo rajoja. Luulen sinun tietävän, mihin pisteeseen asioita voi kuljettaa. Luulen, että pystyn ottamaan taas erilaisia lähestymistapoja vastaan.
Sylkeminen tuntui juuri sopivalta itselleni siinä tilanteessa. Kumma juttu, mutta sylkeminen  tuntui eroottisen alistavalta. Kun tulit puhuttelemaan minua naamani eteen, sekin tuntui hyvin eroottiselta. Osaat todella olla jumalainen domina. Se ei kaikilta onnistu.
Strappärillä nainti oli jännittävää kuten aina- nyt en nähnyt mitään, joten en tiennyt mitä upotat anaaliin. Tiukasti pedissä odottaen vain seuraavaa siirtoasi. Saatoin vain arvailla, mikä sinne uppoaa.
t. tytteli

Heippa Miranda,

sidonta oli aivan taivaallinen. Sopivan tiukka rajoittava, paketti yhdistettynä siihen, että mikään köysi ei vetänyt liian lujaa tai kivuliaasti omaan suuntaansa. Se on taidokas suoritus. Luulen, että haluan ensi kerralla lähes pelkkään sidontaan yhdistetyn session – siksi taitavasti osaat tuon asian.

Ylipäätään sinun kanssasi toimiminen on erittäin miellyttävää. Huomioit asiakkaasi hienolla tavalla ja tahdikkaasti. Sen lisäksi olet hyvin jumalainen toimiessasi orjasi kanssa. Olen iloinen jos ja kun voin tavat sinut jälleen session merkeissä – paikassa tahi toisessa.

Päivitän seuraavalla kerralla lomakkeesi. Tunnen itseäni taas paremmin BDSM:n suhteen.

Hyvää kevään jatkoa ja kiitos vielä kerran!

-T. M.

Strapparin ja tappien kanssa olit taitava ja käsittely oli tälläiselle kokemattomalle jopa miellyttävää. Straponilla naiminen oli kokemus jonka olen halunnut kokea ja nyt täytyy sanoa, että ammattilaisen käsissä se oli pelkkää nautintoa. Täytyy myöntää, että siinä panemisen huipulla ei ollut kovinkaan lähellä tuollainen spontaani laukeaminen. Tätä lisää siis =)

G. J.

Hei,

Pääsin nyt vasta sähköpostin äärelle, mutta halusin vielä kiittää sinua viime keskiviikon sessiosta! Olin erittäin tyytyväinen tunnelmaan ja kiusoittelevaan tyyliisi. Fetissisessio oli minulle uusi kokemus. Kiitos, että teit siitä kiihottavan, jännittävän ja samalla positiivisen sekä luottamusta herättävän kokemuksen!

Seuraavaa kertaa odotellessa,

Säärimies

Parhain Diva Miranda,

tahdon kiittää sinua maanantain sessiosta, joka avasi minulle kätkettyä ja tukahdutettua osaa seksuaalisuudestani. Moni asia on saamassa merkityksen ja tunnen olevani kokonaisempi. Havahtunut, herännyt, elossa. Kokemuksen voimakkuudesta kertonee se, että muistan äkkiä tilanteita lapsuudesta, joissa on ollut selvä kiihottunut tunnelma ja joissa olen ollut tavalla tai toisella alistettuna. Naapurin vanhempi tyttö kaataa minut alleen ja antaa suukon rangaistuksena, koska olen heittänyt häntä kävyllä. Sama tyttö istuu kahareisin ylläni ja tukahduttaa minua pitkillä hiuksillaan leikkiessämme kotia. Nauroin ääneen muistaessani, että haaveilin alakoululaisena yhden toisen tytön sitomaan ja kiusaamaan minua; myöhemmin hän sitten todella toimikin näkyvästi suomalaisessa fetish-skenessä :) Kuinka olin voinut unohtaa nämä kokemukset ja kuinka ihmeessä ne palautuivat niin kirkkaina mieleeni nyt?

Havahduttavaa on myös tajuta, kuinka paljon sessiossa on kysymys itse asiassa turvallisuudesta, toisen huomioon ottamisesta ja välittämisestä.

Ja kuinka kiihottavaa se kaikki olikaan, kuinka kiihottava valtiatar tai kaiken hallitseva jumalatar olitkaan Sinä. Haaveissani toivoin jotain tällaista, mutta kokemus olikin järisyttävämpi kuin olin uskaltanut toivoa. Uusi maailma aukesi, huimaava näköala. Nautin kaikesta, mitä panit minut tekemään ja mitä minulle teit. Sitominen, tallominen, kasvojeni päälle istuminen, sääriesi palvominen, äänesi, tuoksusi, kosketuksesi. Käteni tärisevät kirjoittaessani tätä, Kuningatar. Lisäksi se kaikki oli vielä hauskaa, ihmeellinen yhdistelmä :)

En tiedä vielä, mitä seuraavaksi tekisin. Olen tutkinut linkittämiäsi nettifoorumeita ja muita sivuja. Kerään rohkeutta osallistua… Ja todennäköistä on, että tuo Janne ei ole vielä ottanut opikseen. Pelkäänpä, että hän menee ajattelemattomuuttaan tekemään jotain sellaista, että uusi ja ankarampi Rehtorin puhuttelu tulee olemaan välttämätön.

Sitä odotellessa kaikkea hyvää Sinulle

Jannelta

Hei Diva Miranda,

Ja kiitokset eilisestä ihanasta sessiosta! Pidin paljon tavastasi alistaa ja tulen mielelläni käymään luonasi Tampereella kokeakseni uudestaan painosi ylläni. Erityisen mukava lisä oli kiherryksesi ja naurahtelusi orjasi ponnisteluille painosi alla….tai kertominen mitä seuraavaksi aiot tehdä….tai mitä tapahtuu jos et ole tyytyväinen orjasi ponnisteluihin.

-timo

Kiitos loistavasta sessiosta joka oli todellakin mielenkiintoinen eikä koskaan tiennyt mitä tuleman pitää. Tunnelma oli mukavan kiusoitteleva. Olet todellakin loistava domina ja kaiken lisäksi erittäin miellyttävä. Iloiseen ja välittömään ihmiseen on helppo luottaa ja näin sessiokin on mukavampi.

-lävistetty

olen todellakin tyytyväinen viimekertaiseen tapaamiseen. samoin kuin kaikkiin niihin muihinkin tapaamisiin reilun vuoden aikana. musta tuntuu että olet saanut mut pauloihisi. hyvässä mielessä. tuntuu siltä kuin olisit mielessäni harva se päivä. samoin kuin sessioissa koetut jutut. oikeestaan jo uuteen sessioon hakeutuminen ja siitä sopiminen on osa kokonaisuutta. jännitys ja kiihotus sovittua päivää odottaessa ja vihdoin sitten päästä sovittuun tapaamiseen.

viimekertainen sessio oli taas kerran uusi ja innostava. sitä kuvittelee voivansa lukea Valtiattarensa aikomuksia ennakkoon mutta silti huomaa joutuvansa uuteen ja yllättävään. tavallaan lämpö ja läheisyys sekä alistaminen, nöyryyttäminen ja kipu kietoutuvat hurmion mielihyvään jota Valtiattaren kauneus ja seksikkyys vielä korostaa.

viimekertaisessa sessiossa oli jälleen kerran paljon hyvää. parasta on se että jopa ne inhottavimmat osaset joita sessioon sisältyi ovat muuttunneet positiiviseksi. kokonaisuus ja yleisilme ratkaisee..

enpä voi paljon muuta toivoa kuin että pääsen pian tapaamaan Sinua, alistumaan ja nörtymään edessäsi. kerta kaikkiaan parasta on jollain tapaa se tapaamiskertojen kautta tullut jokin, joka vetää mua edelleen luoksesi sessioihin syventämään kokemuksiani… kaikki siellä kokemani – tosi vaikea selittää. ei ole edes tehnyt mieli hakeutua jonkun muun valtiattaren käsittelyyn…

– js

Kiitos käsittelystä. Alan pikkuhiljaa toipua niin fyysisesti kuin henkisesti.

Oli mahtava kokemus, jossa Sinä tunnuit tietävän paremmin kuin minä itse mitä minä haluan. On ihanaa olla orja, kun valtiatar on tuollainen, kaunis, älykäs, positiivinen ja aktiivinen. On pakko tunnustaa, etten ole halunnut ketään niin paljon kuin valtiatartani ja silti olin onnellinen että sain nuolla Hänen jalkojaan ja olin sen arvoinen.

– jalkaorja m

On se Diva Miranda ihmeellinen. Kerran kun Hänen luonaan kävin, piti käydä toisenkin kerran. Ja kolmannen. Aina tietyn ajan jälkeen iskee tunne, että nyt tarvitaan jotain. Tuo jotain on DM:n käsittely.

Diva Mirandan luo vetää tietysti edustava ulkonäkö. Kauniit kasvot, hoikan seksikäs vartalo ja jumalaiset sääret! Vielä suurempi merkitys on kuitenkin ammattitaidolla, johon kuuluu session ”tekninen” suoritus ja merkittävimpänä tekijänä luottamusta herättävä ilmapiiri. Positiivista on myös kaunottaren iloinen luonne ja hyvä huumorintaju. Satoipa vettä tai räntää tai jopa akkoja parireen perässä niin iloinen tervehdys toivottaa asiakkaan tervetulleeksi ja odottavasta jännityksestä paisuu hän.

Onneksi välimatkaa on useampi sata kilometriä, taitaisi muuten käydä kalliiksi tämä homma!

– jesperi

DivaMiranda elegantisti erilainen domme. Hän hoitaa kaiken asiaankuuluvalla tyylillä, ja sessiossa on aina erityinen tunnelma, vaikka se tehtäisiin keittokomerossa ja Magliten valossa.

Fetisseistä nauttivalle epävirallinen fetish kuningatar on ISO kokemus :-) Ainakin tälläiselle eri materiaaleja kuolaavalle peruspervolle. Ja mitä jalkafettariin liittyviin juttuihin tulee, niin niistä huomaa pitävänsä, vaikka ei olisi aiemmin niitä edes ajatellut :-)

Joskus tuleekin tunne, että hän lukee ajatuksia, eli on parempi ihan oman edun nimissä ajatella positiivisia. Hän on oikea diiva ja domme, joka on syyllinen siihen, että olen jäänyt koukkuun BDSM:ään. Ja se on varmaa, että aina saa vastaansa iloiset kasvot.

– pallis

Sanoin DivaMirandalle, että hänen pissansa on parasta mitä olen juonut.. Ja Diva pyysi minua kirjoittamaan siitä kirjallisen lausunnon.

Miranda on tervehenkinen nainen, joka ei kittaa kahvia, vaan juo mielummin teetä. Hänen ruokavalionsa sisältää paljon hedelmiä ja tuoremehu on hänen mielijuomansa. Tämä selittää, että Divan pissassa maistuu C-vitamiini ja se on erittäin maukasta.

Minulla on ollut onni maistaa Divan mainiota pissaa parisenkymmentä kertaa. Kaikkiaan olen varmaan juonut tuhat pissaa, joten pissanmaku on minulle aika tuttu.

Pissaajana olen oppinut tuntemaan DivaMirandan innokkaana ja hän todella pitää suuhun pissaamisesta enkä ole huomannut hänen jättäneen tilaisuutta käyttämättä, kun pääsee suun päälle istahtamaan..

Divan ihon ominaistuoksua en valitettavasti ole tuntenut omalla ihollani, vaikka Miranda onkin pissannut suuhuni useita kertoja peräkkäin. Syynä tähän oli se, että hieroin Divan voimakkaasti tuoksuvalla hierontaöljyllä, joka varmaan peitti hänen tuoksunsa.

– pissanjuoja