Ohjaus ja neuvonta

Vanha sanonta väittää, että luonto tikanpojan puuhun ajaa. Fiksu ei tätä kansanviisautta purematta niele. Seksuaalisuuden saralla voi tulla eteen monta tilannetta, jossa ohjaus ja hyvät neuvot tulisivat tarpeeseen.

Kaivattuja ohjeita ja neuvontaa ei ehkä kehtaa pyytää ihan keneltä vain. Varsinkaan kinkympiin kysymyksiin ei kuka tahansa osaa edes vastata.

Tarjoan tietotaitoni sinun käyttöösi luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kinkyt mieltymykset sekä erotiikka- ja seksialan työ ovat erikoisalaani. Minulla on seksuaalineuvojan koulutus, minkä lisäksi olen opiskellut mm. seksuaaliterapiaa ja valmentavia työtapoja (huom: en tarjoa terapiaa!). Seksialan työkokemuksen ansiosta myös seksuaalisuuden vaietut puolet ovat minulle tuttuja.

Niin ohjaus kuin neuvontakin lähtevät sinun tarpeistasi. Kerro, mitä kaipaat, niin etsitään vastauksia kysymyksiin ja neuvoja ongelmiin.

Ohjaus

Onko mielessäsi ehkä kinkyjen nautintojen pyörteisiin pääseminen, mutta emmit, koska epäilet omia tai kumppanisi taitoja? Kaipaatko opastusta turvallisiin tekniikoihin? Ehkä mietit, miten olla vastuullinen domi/subi.

Vai kiinnostaisiko sinua pukeutua toisen sukupuolen vaatteisiin, muttet tiedä mistä ja miten lähteä liikkeelle tai mitä kokoa valita? Voit myös kaivata opasta mukaan asuja ja muita tuotteita etsiessäsi.

Ohjaus voi olla sinua varten. Tapaamiset onnistuvat Tampereella vastaanotollani. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle aika ohjaukseen.

Ohjauksen hinta on aloitusmaksu 50€ + 80€/tunti. Hinta sisältää ALV:n 24%. Maksu käteisellä tai etukäteen tilille.

Neuvonta

Askarruttaako sinua jokin seksuaalisuuteen liittyvä asia? Haluatko jutella omista fantasioista jonkun kanssa? Ehkä pohdit omaa seksuaalisuuttasi tai sukupuolisuuttasi ja kaipaat tietoa tai neuvoja.

Neuvonta voi olla sinua varten. Tapaamiset onnistuvat vastaanotollani Tampereella, mutta tarpeen tullen voimme jutella myös puhelimitse tai chatissa. Ota yhteyttä, niin sovitaan neuvonta-aika sinulle.

Neuvonnan hinta livetapaamisille on aloitusmaksu 50€ + 80€/tunti. Puhelin/chat-neuvonnan hinta on aloitusmaksu 20€ + 80€/tunti. Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Maksu käteisellä tai etukäteen tilille.

Ilmainen seksuaalineuvonta

Jos etsit maksutonta seksuaalineuvontaa, suosittelen lämpimästi Sexpon ilmaisia palveluita:
Nettineuvonta
Neuvontapuhelin
Neuvontatapaamiset Helsingissä