Dominan uusin kolumni (Kalle 4-2015)

Kalle 4/2015 on ilmestynyt. Se sisältää Sidoksia -nimisen kolumnin, joka on allekirjoittaneen käsialaa. :) Luvassa on jälleen seksipositiivista pohdintaa.

Kahdeskymmenes kolumni keskittyy pohtimaan ilmiötä, jonka ansiosta SM-seksi pääsi hetkeksi valtavirtaan. Ote kolumnista:

Vajaa kolme vuotta sitten istuin USA:n sisäisellä lennolla, kun yllättäen tajusin, että matkustamohenkilökunnan kuulutuksessa kuului selvä suomalainen aksentti. Päädyin juttelemaan henkilökunnan kanssa, ja kun ammattini kävi ilmi, äityi toinen suomalaisista lentoemoista suosittelemaan minulle tuoretta eroottista kirjasarjaa, jota “kaikki naiset lukevat”. Se kuulemma liittyi alaani, kirjassa roolit vain olivat toisin päin; mies oli dominoiva ja nainen alistuva.

a kalle0415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *