Dominan uusin kolumni (Kalle 3-2015)

Tänään ilmestyy Kalle 3/2015. Se sisältää Sidoksia -nimisen kolumnin, joka on allekirjoittaneen käsialaa. :) Luvassa on jälleen seksipositiivista pohdintaa.

Yhdeksästoista kolumni ihmettelee seksialaan liittyvää lainsäädäntöä. Se onnistuu hyvistä tarkoituksistaan huolimatta tekemään enemmän hallaa kuin hyvää. Ote kolumnista:

Lainsäädäntö on kinkkinen aihepiiri. Sääntöjen ja kieltojen tarkoitus on hyvä, mutta käytännössä niiden onnistuminen jättää usein toivomisen varaa. Erityisesti alkoholin mainontakielto sai suomalaiset protestoimaan suureen ääneen: Sääntö-Suomi! Byroslavia! Raskaalla lapsella onmonta haukkumanimeä. Epäonnistuneista säädöksistä onkin helppo repiä riemua tai hiuksiaan. Ja syystä. Lainsäätäjien todellisuuskäsitys on toisinaan kovin kaukana kansalaisten elämästä.

a032_033_kalle0315

3 thoughts on “Dominan uusin kolumni (Kalle 3-2015)

 1. ... says:

  Katselin tuossa tuon docin Mirandasta sekä hänen ammatistaan ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka en olekaan alan harrastaja tai edes erityisen kiinnostunut koko scenestä, niin Miranda on aina herättänyt kiinnostustani ihan ”itsenään”. Tosin olin kyllä jotenkin huomaavinani hieman kyynistyneen ammattilaisen kovan klangin ilmestyneen hänenkin ääneensä se jotenkin aina tekee skepiseksi sille onko tuo homma kuitenkaan pidemmän päälle hyväksi kenellekään…
  En ollut samaa mieltä joistakin asioista ja yleensä kun ihminen alkaa vakuutella jotain asiaa tai niiden tapahtumattomuutta oikein kovasti tulen melko usein aika epäluuloiseksii sen asian totuudellisuuden suhteen…
  Jollakin tavalla ajattelen, että vaikka moni seksityöläinen ei koe olevansa uhri harjoittaessaan ammattiaan niin jotkut heistä saattavat olla esimerkiksi ”uskonnon uhreja” tms joka on kääntänyt heidät sinänsä oudolla tavalla hieman toisenlaisen uskonnollisen ammatin pariin ja kuten uskovaiset yleensäkin he myös osaavat olla hyvin tekopyhiä pyhiä ja liikemiesmäisiä uskossaan miten parhaiten sillä etuja itselleen tai liikkeelleen perkaavat…

  Noin yleisesti ottaen he ovat kuitenkin luultavasti rehellisempiä kuin varsinaiset ns ”oikeat uskovaiset”…

  PS: Oli hieman sunnuntai tylsää ja päästelin joutessani aivopierujani tänne joten pahoitteluni siitä.

  Vastaa
  1. DivaMiranda says:

   Kiitoksia mielenkiintoisesta kommentista. En tiedä huomasitko itse, mutta olet asettanut tässä varalleni niin vahvan kaksoissidoksen, että rakentava keskustelu ei onnistu: jos esim. uskottavuuden vie se, että törmätessäni 50 kertaa paikkansapitämättömään väitteeseen korjaan sen 50 kertaa, on mahdotonta olla vakuuttava.

   Vastaa
 2. ... says:

  Olet varmasti oikeassa tuosta kaksosissidoksesta, etkä vain halua päästä helpolla sitomalla kaksoissidokseen ja jäädä sen taakse turvaan:)

  En oikeasti ajatellut asiaa ainakaan tietoisesti noin pitkälle, ehkä vain suojasin tiedostamatta itseni, koska olen antanut itseni ymmärtää että olet melko älykäs sekä asiasi osaava nainen ja varauduin jollain tasolla siihen että ottaisit asiaan kantaa ja haluan olla huonon itsetuntoni kanssa vahvoilla…

  Toivottavasti et kuitenkaan ajatellut että tuo on narsistin asettama ansa sinulle jonka turvin yrittäisin pidellä sinua henkisesti pahoin, jos niin on pahoitteluni…

  ”jos esim. uskottavuuden vie se, että törmätessäni 50 kertaa paikkansapitämättömään väitteeseen korjaan sen 50 kertaa, on mahdotonta olla vakuuttava.” Olet tuossa varmasti oikeassa, mutta ymmärrät kai miksi asiaa tuntematon katsoja tai lukija tulee epäluuloiseksi kun joudut jotain asiaa joutuu vakuuttelemaan. Kun kaksi vakuuttavaa perustelevaa ihmistä puhuu mielestään absoluuttisia totuuksia, niin tällainen kyyninen pieni ihminen on epäluuloinen…

  Kiitos kuitenkin vastauksesta. Arvostan sitä että mielenkiintoinen nainen pitää viestiäni mielenkiintoisena.

  Hyvää Vappua.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *