Dominan uusin kolumni (Kalle 2-2015)

Juuri huomasin, että päivitys uusimmasta kolumnista oli jäänyt lähettämättä eetteriin asti. Kolumni Sidoksia kyllä ilmestyy edelleen ja Kalle 2/2015 ehti kauppoihin jo muutamia viikkoja sitten.

Kahdeksastoista kolumni käsittelee seksityön ikäviä puolia. Tämän tekstin kohdalla lienee syytä antaa vakava sarkasmivaroitus. :) Ote kolumnista:

Olen miettinyt pitkään ja hartaasti asioita; työtäni ja tulevaisuuttani sen parissa. Seksinoston vastustajien avulla olen vihdoin alkanut nähdä totuuden. Olen saanut olla läsnä tilaisuuksissa, joissa seksin ostamisen kriminalisoinnista on keskusteltu. Muun muassa Venla Rothin, Tanja Auvisen, Milla Pyykkösen, Anna-Maja Henriksonin ja Johanna Niemen järkkymätön valo on viimein tavoittanut minutkin. Näen nyt alan todellisuuden uusin silmin.  On aika paljastaa ruma ja rujo totuus kokemuksistani kaupallisen seksin alalla. Aion listata sensuroimatta kolme pahinta tapaa aiheuttaa minulle hammasten kiristystä ja mielipahaa.

a032_033_kalle0215

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *