Dominan uusin kolumni (Kalle 1-2015)

Tänään ilmestyy Kalle 1/2015. Se sisältää Sidoksia -nimisen kolumnin, joka on allekirjoittaneen käsialaa. :) Luvassa on jälleen seksipositiivista pohdintaa.

kalle 1-15

 

Seitsemästoista kolumni käsittelee seksityöntekijän asiakkaita. Seksialan ulkopuolella asiakkaista on vakaat mielipiteet, vaikka asiasta ei mitään tietäisi. Millainen näkemys on seksityön ammattilaisella? Ote kolumnista:

Monet haluavat nähdä ammattidominoiden ja muiden seksityöntekijöiden asiakkaat luusereina. Seksityön vastustajat rankkaisivat heidät mieluiten rikollisiksi. Vaihtoehtoina on siis voivottelu tai demonisointi. Molemmat ajattelutavat ovat yhtä surullisia. Minusta sekä asiakkaiden halveeraaminen että halu kriminalisoida heidät osoittavat kaikkea muuta kuin kiihkotonta suhtautumista seksuaalisuuteen.

3 thoughts on “Dominan uusin kolumni (Kalle 1-2015)

 1. Jorma says:

  Täytyneepä ostaa.

  Mirandalla taitaa olla kiireitä, kun päivityksiä tulee harmittavan harvakseltaan. Viekö ne uudet tilat kaiken ajan… Toivottavasti asiakkaita on jonoksi asti!

  Vastaa
  1. DivaMiranda says:

   Kannattaa ostaa. :) Studiolla riittää onneksi asiakkaita, mutta aika on mennyt moneen muuhunkin juttuun viime aikoina.

   Vastaa
   1. Jorma says:

    Näinhän se on. Oman elämän eläminenkin vie oman aikansa. Onhan Mirandalla oma yksityinen elämänsä elettävänä. Esimerkiksi maanantaisten synttärien viettäminen. Sydämelliset onnittelut siitä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *