Dominan uusin kolumni (Kalle 7-2014)

Tänään ilmestyy Kalle 7/2014. Se sisältää Sidoksia -nimisen kolumnin, joka on allekirjoittaneen käsialaa. :) Luvassa on seksipositiivista pohdintaa.

 

kalle 7-14

 

Viidestoista kolumni käsittelee ammattidominan työn määrittelyä. Mitä työ pitää sisällään ja onko se seksityötä lainkaan? Ote kolumnista:

Dominointi on siitä hauska ammatti, että se aiheuttaa kanssaihmisissä ristiriitaisia ajatuksia. Se liikkuu rajoilla ja sitä on hankala laatikoida – se on asiakaspalvelua ja se on vallan käyttöä. Ja tietysti se on myös pieni piikki seksityön vastustajien lihassa, sillä ammattidomina ei hevin asetu stereotyyppiseen uhriasemaan, jota vastustajat niin mielellään tarjoavat seksityöntekijöille. Jopa muita seksityöntekijöitä ammattidomina hämmentää: kuuluuko ammattidominointi lainkaan seksityön kenttään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *