Dominan uusin kolumni (Kalle 6-2014)

Tänään ilmestyy Kalle 6/2014. Se sisältää Sidoksia -nimisen kolumnin, joka on allekirjoittaneen käsialaa. :) Luvassa on seksipositiivista pohdintaa.

kalle0614

 

Neljästoista kolumni pohtii BDSM:n paradokseja ja käsittelee niistä kolmea. Ote kolumnista:

Kun piiska läjähtää ihoon lujaa, persposket värähtävät ja suusta saattaa kuulla tuskan kiljahduksen. Kipeä kihelmöinti jatkuu vielä iskun jälkeen. Hetken kuluttua ihoon kohoaa punainen juomu. Mielikuva on monien mielestä kaukana eroottisesta. Useimmille kipu on jotain, mitä välttää hinnalla millä hyvänsä. Mitä eroottista siinä voisi olla? Todellisuudessa paradoksit, näennäiset järjenvastaisuudet, ovat kinkyissä alistusleikeissä arkipäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *