Kesäpissa

Kesähelteillä vaatetus vähenee ja hameet lyhenevät. Kun hiki virtaa, tulee ehkä mieleen, voisiko vielä jonkun vaatekerroksen poistaa… Ehkäpä alushousut ovat turhat?

Vähin vaattein auringon porotuksesta nauttiessa kannattaa pitää mielessä nestetasapaino. Vettä kuluu helteessä nopeasti ja sehän tietää pakottavaa pissahätää! Mutta minne pissiä, jos ulkona lokoilee? Pienen kävelymatkan päästä löytyy luonnossa onneksi aina rauhallinen kolkka. Ja ei kun suihkuttelemaan!

henkka_3

5 thoughts on “Kesäpissa

  1. Sake_Tku says:

    Joskus kun vielä Turussa välillä kävit, niin tuli sellainen olo, että taisit oikeasti tykätä suihkujen antamisesta. Pari kertaa kävin suihkustasi nauttimassa ja ihastelemassa muustakin kuin pissasta märkää pimppaasi. Vielä näin monen vuoden jälkeenkin muistan hyvän fiiliksen, mikä seurassasi oli.

    Vastaa
  2. Juha says:

    Ois kiva saada pissat syliin jossain julkisella paikalla onnistuisiko

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *