Punaiset saappaat

Saappaat ovat yleinen fetissi. Yksi pitää nahkaisista, toinen kiiltävistä materiaaleista. Kolmannelle uppoaa erikoiset mallit ja neljännelle jotain muuta. Viikon kuvaan valikoituivat punaiset nyörisaappaat.

Uudella studiolla on ollut hyvä jatkaa inventaarion tekemistä. Täytyy tehdä poistoja, että on tilaa tehdä uusia hankintoja. Punaiset saappaat ovat nyt päätyneet poistolistalle. Jos kiinnostuit niistä ja haluat ostaa ne itsellesi, laita sähköpostia! :)

at punaiset saappaat

2 thoughts on “Punaiset saappaat

  1. Jorma says:

    Kaunis kuva kauniista naisesta.

    Itselleni toi punainen väri on aina ekstraa. Tehoaa paremmin kuin se ”syntinen musta”. Mielelläni näkisin naisten päällä usein muita värejä kuin sitä mustaa…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *