D/S arjessa – Keskiviikon kinky kysymys

Hyvä domina DivaMiranda,
olen lukenut mielenkiinnolla palstaanne, ja halusin lähestyä teitä kysymyksellä, joka koskee D/S-leikkiin liittyviä fantasioita.

Olen kolmekymppinen, vastikään sm:stä innostunut orja, ja olen valtiattaren orjana paitsi sessiossa, niin myös pyrin tottelemaan valtiatartani myös niiden ulkopuolella, sillä tarvitsen henkisesti D/S-suhteeseen liittyvää jännitettä.

Valtiattareni ymmärtää tämän ja ylläpitää tätä suhdetta aina asioidessamme keskenämme ja lisäksi hän on antanut minulle suoritettavaksi myös sessioihin kuulumattomia tehtäviä jännitteen ylläpitämiseksi, sillä se on osaltani koko sm-leikin kantava voima.
Halusin kuitenkin kysyä kolmannen osapuolen mielipidettä siitä, miten te alan ihmisenä näette sen, että ylläpitää tällaista jännitettä myös ”normaalissa arjessa”, vaikuttavan mieleen, itse kykenen kyllä erottamaan fantasian ja todellisuuden , mutta joudun välillä siirtymään henkisesti orjan rooliin jotta saan koettua tietyn henkisen ja fyysisen energian.

Haluaisin kysyä teidän mielipidettänne tällaisesta fantasian ja todellisuuden yhteen limittämisen ”terveellisyydestä” ja olisin myös kiinnostunut siitä kuinka yleistä tämä on d/s-orjien keskuudessa.

Halusin kolmannen osapuolen mielipiteen saadakseni laajemman näkökulman valtiattaren ja orjan väliseen suhteeseen, joka perustuu henkisen alistumisen ajatukselle, lisäksi kunnioitan teitä naisena ja dominana, joten ajatuksenne tästä aiheesta saattaisivat auttaa omassa koulutuksessani, jonka tarkoitus on tehdä minusta nöyrä palvelija valtiattarelleni.

Terveisin: Jani

(Kinky kysymys julkaistu alunperin Tabu 2/2008:ssa.)

 

Jännitteen voi pitää yllä D/s-suhteessa sessioiden välilläkin.

 

Hei Jani,

Kuulostaa siltä, että kohdallasi ei niinkään ole kyse fantasian eli kuvitelman limittymisestä yhteen todellisuuden kanssa, sillä käsittääkseni et kuvittele valtiattaresi antamia tehtäviä. Jos oikein ymmärrän, kysytkin oikeastaan, onko ”terveellistä” tuoda D/s-puoli arkeen.

En näe ongelmaa, jos haluaa välillä pitää yllä D/s-leikkiä eli dominointia ja alistumista myös sessioiden ulkopuolella. Pidän kuitenkin tärkeänä sitä, että leikki ei täytä koko elämää eikä orjan rooli ole päällä koko ajan. Sellainen elämäntyyli sopii ani harvalle. Rooliin siirtyminen ei myöskään saa tuottaa ongelmia muulle arkielämälle.

Tehtävät voivat olla osa dominan antamaa koulutusta, riippuen tietysti niiden laadusta. Nöyryyttä vaativat tehtävät voivat harjoittaa nöyryyttä sessioissa, jonkun tietyn taidon harjoitteleminen etukäteen antaa mahdollisuuden keskittyä sessiossa harjoittelun tulokseen ja tuon taidon hiomiseen.

Avainsanana on jälleen kommunikointi; kun suhde pelaa hyvin ja molemmat tietävät, missä mennään, on mahdollista laajentaa D/s-leikkiä molempien rajojen, lain ja täysijärkisyyden puitteissa. Samoin rajoittein voi halutessaan toteuttaa molempien fantasioita eli tehdä fantasioista totta.

Kaikki fantasiat eivät ole toteuttamiskelpoisia, kuten esim. edellisellä palstalla esiin tullut metallisen siveysvyön kiinnihitsaaminen. On tietysti ok fantasioida sellaisesta, mutta ko. fantasian toteuttaminen on järjetöntä, jopa mahdotonta. Kyseinen henkilö ehkä kirjoittikin fantasiaansa totena, eikä oikeasti elä sellaisessa todellisuudessa.

”Arki-D/s:n” yleisyydestä on hankala antaa tarkkoja tietoja; ihmiset kokevat tämän tyyppiset asiat yleensä niin henkilökohtaisiksi, etteivät juuri keskustele niistä muiden kanssa. Kyseessä ei ole mikään erityinen harvinaisuus, mutta suurempi osa kinky-leikkien harrastajista pitäytyy silti tuomasta rooleja mukaan arkeen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *