Pepun puhdistaminen seksiin – Keskiviikon kinky kysymys

Jatkoa viime viikon kysymykseen.

Sitten paljon puhuttu anali seksi tälläkin palstlla. Minua on pantu monesti dildolla analiin ja nautin siittä,mutta aina tulee olo että rupeaa kakattamaan ja monta kertaa tulee ulostetta yhdynnän aikana. Se on tosi ikäävää ja noloa. Miten tälläisesta pääsee eroon? Voinko esi valmistella itseni jotenki.että voi anali seksiä harrastaa puhtaasti? Ystävällisin terveisin bi-master

(Kinky kysymys julkaistu alunperin Tabu 1/2008:ssa.)

 

Anaaliseksiin kannattaa valmistautua, ettei tarvitse juosta vessaan.

 

Anaaliseksiin liittyy tosiaan ikäviäkin puolia. Haiseva ulostekokkare dildon tai peniksen varressa ei useimpien mieltä ylennä, mutta ratkaisu ongelmaan löytyy. Kun suoli on tyhjä, ei ikäviä yllätyksiä pääse tapahtumaan. Kaikkein yksinkertaisin keino on tietysti käydä ulostamassa ennen kuin harrastaa anaaliseksiä. Aina se ei kuitenkaan onnistu. Silloin on mahdollista käyttää apuvälineitä.

Suolen voi tyhjentää apteekista saatavilla tuotteilla, joita nautitaan suun kautta, kuten glauber-suolasta tehdyllä liuoksella. 30 – 40 grammaa glauber-suolaa sekoitetaan puoleen litraan vettä. Juoma nautitaan kerralla, kulauksittain. Neste ei ole hyvän makuista, mutta kylmänä se on siedettävämpää. Suun kautta nautittavien laksatiivien huono puoli on, että viive nesteen juomisen ja suolen tyhjenemisen välillä on yksilöllinen. Uloste voi tulla hyvinkin nopeasti – tai vasta useiden tuntien kuluttua. Vessa kannattaa joka tapauksessa olla lähellä!

Toinen vaihtoehto on käyttää enemaa eli suolihuuhtelupussia apuna. Silloin ei tarvitse arpoa, kuinka kauan tyhjentyminen kestää, vaan huuhtelun voi tehdä vaikka vähän ennen anaaliseksin aloittamista. Apteekista saa ostettua suolihuuhtelupusseja. Muista, että pussi on aina henkilökohtainen ja se on pidettävä puhtaana infektioiden välttämiseksi!

Esimerkiksi paaston yhteydessä tehdään suolen tyhjennyksiä, joten ei ole tarpeen nolostella kysellessään asiasta apteekissa. Myös joidenkin paastopakkauksien mukana voi olla suolihuuhtelupusseja, jos rohkeus ei riitä ostamaan pelkkää pussia.

Suolihuuhtelun ABC:

Käytä nesteenä lämmintä 40 – 42 asteista vettä. Vesi ei saa olla yli 45 asteista, muuten suolistolle voi aiheutua vahinkoa. Liota jokaista vesilitraa kohti ruokalusikallinen suolaa. Suola estää munuaisten ja virtsarakon täyttymisen vedellä.

Valitse sopiva paikka: sellainen missä sinun on mukava olla, mutta pääset helposti vessaan. Ripusta suolihuuhtelupussi noin 30 – 50 cm korkeammalle kuin peräaukkosi on.

Käy mukavaan asentoon. Sopivia asentoja eneman vastaanottamiseen ovat esimerkiksi:
Vasemmalla kyljellä makaaminen, oikea jalka taivutettuna vatsaa tai rintaa vasten ja vasen jalka suorana.
Koira-asento polvien ja kyynärpäiden varassa. Pään ja rinnan voi laskea lattiaan.
Makaaminen selällään jalat polvista taivutettuina vatsan päälle.

Laita anukseen liukuvoidetta ja liu’uta huuhtelupussin letkun kärki peräaukkoon. Anna veden valua pienehköllä paineella. Vatsan aluetta voi hieroa samalla. Yritä pysyä mahdollisimman rentona. Kun alat tuntea tarvetta ulostaa, katkaise nesteen tulo letkussa olevalla puristimella ja ulosta välillä.

Suolistossa voi huuhtelussa kadota luonnollista bakteerikantaa. Tämän takia jotkut suosittelevat jogurtin syömistä eneman jälkeen. Huuhtelua ei kannata tehdä useammin kuin keskimäärin kerran viikossa, jotta suoliston toiminta ei ”laiskistu”.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *