Ammattimasteriksi? – Keskiviikon kinky kysymys

Moi Miranda. Minua kiinnostis alkaa ammatti masteriksi. Minun tietääkseni ei tälläisiä ole suomessa. Miten vois alkaa toimia ja saada kokemusta asiasta ja alalta. Minua on kyllä ammatti domina pari kertaa on orjuuttanu ja kurittanut. Ois halua naista tai miestä dominoida: Moni mies tietääkseni jopa nautti kun mies sitoo,piiskaa ja orjuuttaa. Ystävällisin terveisin bi-master

(Kinky kysymys julkaistu alunperin Tabu 1/2008:ssa.)

Bi-masterin toinen kysymys koskee anaaliseksiä. Siihen vastaus ensi viikon keskiviikkona.

 

Ammattimaiseksi alistajaksi haluavan on syytä opiskella muutakin kuin erotiikkaviihdettä.

 

Hei bi-master!

Studioissa työskenteleviä ammattimastereita ei Suomessa juuri vuosien varrella ole näkynyt. Kysyntä on tietääkseni ainakin naisten keskuudessa sen verran pientä, ettei alistamisesta miehenä oikein saa itselleen kokopäivätyötä. Mikään ei tietenkään estä itsensä toteuttamista sivutoimisena orjuuttajana, jos lähtökohdat ovat kunnossa. Gay-puolella kysyntää lienee paremmin.

Ammattimasteriksi – kuten myös ammattidominaksi – haluavan tulee hankkia mahdollisimman paljon kokemusta, tietoa ja taitoa sessioinnista ennen kuin alkaa tarjota palveluaan maksusta. On perehdyttävä turvallisuuskysymyksiin, opeteltava käyttämään välineitä oikein ja hygienisesti ja tietysti sovellettava tietoaan ja taitoaan vastuullisesti käytäntöön. Kokemusta saa vain sessioimalla mahdollisimman paljon erilaisten ihmisten kanssa. Pidä sessioidessasi ohjenuorana neljän kohdan sääntöä: turvallisesti, täysijärkisesti, yhteisymmärryksessä ja luottamuksella.

Tietoa ja oppia kannattaa hakea opettajaksi suostuvaiselta, kokeneelta kinkyilijältä. Hyviä teoriatiedon lähteitä ovat myös aiheesta kirjoitetut kirjat, jos englannin kieli sujuu. Yhtenä esimerkkinä Jay Wisemanin SM 101: A Realistic Introduction -niminen opus. Netistäkin löytyy hyvää tietoa runsaasti, kunhan pysyttelee asiallisilla sivuilla.

Kun pohjalla on kunnollinen tieto ja taito, voi suunnitella ammattipuolelle siirtymistä. Vaihtoehtoina on perustaa oma SM-studio, vuokrata jo olemassa olevaa studiota tai tehdä hotelli/kotikäyntejä. Kunnollisen SM-studion perustaminen ja ylläpito on kallista, joten varsinkaan sivutoimiselle ammattilaiselle se ei ole järkevää. Hotelli/kotikäynnit ovat se kaikkein todennäköisin vaihtoehto, ellet tunne jotakuta SM-studion omistajaa, joka olisi valmis vuokraamaan tilaansa sinulle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *