Fisting – Keskiviikon kinky kysymys

Heippa, meitä kiinnostaa fisting naiselle. Miten alottaa? T. Nuori XL-pari

(Kinky kysymys julkaistu alunperin Tabu 4/2007:ssa.)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei Nuori XL-pari,

Fistingillä eli fistauksella eli nyrkkinainnilla tarkoitetaan vaginan tai peräsuolen penetroimista kädellä. Se on laji, joka vaatii harjoittelua ja huolellista valmistautumista. Väärin eli liian rajusti tehtynä se voi aiheuttaa pahoja vammoja, kuten esimerkiksi revähdyksiä tai jopa steriiliyttä.

Kirjoitan vaginan fistaamisesta, mutta samat neuvot pätevät peräsuolen kanssa.

Ensimmäiseksi on aloitettava kunnollisella ja pitkällä esileikillä. Naisen on oltava erittäin kiihottunut, jotta vagina antaa tarpeeksi periksi fistaamiselle. Aloittakaa siis sellaisella esileikillä, joka saa naisen kiihottuneeksi. Kiireessä fistausta ei kannata edes suunnitella. Naisen täytyy olla myös hyvin rentoutunut. Valitkaa asento, jossa hänen ei tarvitse jännittää mitään lihaksia.

Fistaajan kynsien on oltava lyhyeksi viilatut ja kynnenreunojen siistit. Suosittelen silti käyttämään lisäksi apteekista saatavia lateksi- tai vinyylihanskoja. Vesiliukoinen liukuvoide on välttämätöntä (rasvapohjainen haurastuttaa lateksia)! Käyttäkää sitä runsaasti, sekä vaginaan että käteen ja lisätkää sitä koko ajan tarpeen mukaan! Jos liukuvoide on viileän tuntuista, sitä kannattaa lämmittää ensin esim. käsien välissä ennen vaginaan laittamista. Näin lihakset eivät supistu kylmästä.

Nyrkkiä ei tule työntää suoraan sisään, vaan sormet on pidettävä suorina yhdessä mahdollisimman tiukasti, niin että niistä muodostuu kartionmallinen ”nokka”. Aloittakaa niin, että mies laittaa ensin etu- ja keskisormen sisään ja etenee siitä varovaisesti lisäten muita sormia ja työntäen samalla hellävaraisesti. Vapaalla kädellä voi kiihottaa klitorista, jos nainen pitää siitä.

Rystysten saaminen sisään on tietysti hankalin osio. Tässä kohtaa voi olla tarpeen lisätä liukuvoidetta. Naisen tulisi olla mahdollisimman rento. Esim. syvään hengittäminen auttaa rentoutumaan. Ranteen pyöräyttäminen samalla, kun työntää kättä sisään, auttaa saamaan rystyset sisään.

Kun kaikki sormet ovat rystysiä myöden sisällä, ne voi edelleen pitää suorina. Ne voi myös varovaisesti yrittää puristaa nyrkkiin. Kättä voi liikuttaa varovaisesti edes takaisin tai pyöritellä. Edetkää naisen tuntemuksien mukaan. Ensimmäisellä kerralla ei ole mikään pakko edetä loppuun asti. Taitojen karttuessa voi sitten vähitellen kokeilla lisää.

Muistakaa, että kaikki eivät kestä käden laittamista kokonaan sisään. Jos nainen tuntee kipua tai muita epämiellyttäviä tuntemuksia missä tahansa fistauksen vaiheessa, on pidettävä taukoa tai lopetettava – fistattavan tuntemuksia on kuunneltava ja kunnioitettava!

Päihteitä ei tule sekoittaa fistaukseen, vaikka ne saattaisivatkin rentouttaa lihaksia. Alkoholin nauttiminen voi alentaa kipukynnystä ja siten estää fistattavaa huomaamasta vamman tapahtumista. Terävä kipu tai verenvuoto ovat merkkejä vammoista. Jos verenvuoto on voimakasta, tulee hakeutua heti lääkärin pakeille!


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *