Sessiotarina VIII: Mitä jälkeen jää

Sessiotarinaa taas pitkästä aikaa luettavaksi. :) Sessioinnin loppuosaa kuvaava edellinen osa on julkaistu eilen. Tänään: Mitä jälkeen jää.

Tarinan on kirjoittanut orja J.

Sitten aika loppui. Valtiattaren olemus muuttui hiukan ja hän ohjasi minut suihkuun. Sieltä tullessani hän oli vaihtanut vaatteensa ja odotti minua aulassa sama valloittava hymy kasvoillaan kuin tullessanikin.

Kävimme vielä lyhyen keskustelun ja sitten oli aika poistua. Lähteissäni hän kehotti minua kirjoittamaan tuntemuksistani viestiin minkä lupasin tehdä. Olin maistanut orjuutta ja tiesin tahtovani sitä lisää.

Kun ovi sulkeutui takanani, ja lähdin kohti kotiani, oli minulla paljon ajateltavaa mielessäni.

Seuraavana päivänä kirjoitin lyhyesti mitä minulle jäi sessiosta päällimmäisenä mieleen. Päätin viestin näin:

Olen täysin myyty mies. Iloinen ja valoisa persoonallisuutesi koko tilanteen läpi, johdonmukainen valmistautuminen ja itsevarmuus loivat sellaisen luottamuksen ja kunnioituksen joiden varaan voi heittäytyä. Sinusta piti heti, vaistomaisesti. Ennen kaikkea kuitenkin, session aikana sinun hymysi ja naurahduksesi, kun sätkin tai rimpuilin tai erityisesti alensin itseni, olivat uskottavia. Minä uskoin että sinä oikeasti ja aidosti nautit siitä mitä teit ja että ne naurut olivat aitoja. Koska en minä sellainen masokisti ole joka kivusta nauttii vaan minä nautin toisen nautinnosta jos toinen nauttii minun häpeästäni tai kivustani .. (suotta näitä sinulle selitän..)

Tämä ei jäänyt ainoaksi sessioksi vaan niitä seurasi mahdollisuuksien mukaan useita. Itse asiassa tämän tarinan loppu ei ole vielä näköpiirissä vaan odotan taas uutta tapaamista. Ensitapaamisen tunnelma on tietenkin oma ja ainutkertainen, mutta yhä edelleen hän löytää uusia lähestymistapoja, joka kerta hän yllättää minut jotenkin ja vieläkin, siinä vaiheessa kun odotan ovea aukenevaksi, olen taas sama valmiiksi alistunut tottelevainen orja.

Toivottavasti sessiotarinan lukeminen on ollut mielenkiintoista! :)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *